Namo statyba: kuomet reikia pastatyti nuolatinę tvorą

Remiantis galiojančiomis statybos teisės nuostatomis, statybvietė turi būti tinkamai apsaugota. Jeigu jūsų sklypas anksčiau nebuvo aptvertas, turėtumėte galvoti apie laikiną tvorą ir atidėti nuolatinės tvoros statymą.

Namo statyba generuoja milžiniškas išlaidas, todėl gali atrodyti, kad laikinos tvoros montavimas yra nereikalingos papildomos išlaidos. Tačiau toks sprendimas, ypač atsižvelgiant į tolimesnių išlaidų kontekstą, suteikia daug naudos.

  • Jeigu pastatysite laikiną tvorą, galėsite sukurti patogų įvažiavimą dideliems sunkvežimiams ir mašinoms. Vartų įėjimo atidarymas turėtų būti pakankamai didelis, kad transporto priemonės galėtų patekti ir išvažiuoti iš statybų aikštelės. Tačiau baigus darbus, jūs galite pritaikyti vartų plotį pagal savo poreikius.
  • Nuolatinės tvoros montavimas prieš baigiant darbus išryškina potencialią žalą, kurią sukelia mašinos eksploatuojamoje aikštelėje. Apsvarstykite, ar esate pasirengę patirti papildomų išlaidų remontui.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/namo-statyba-kuomet-reikia-pastatyti-nuolatine-tvora-2