Stumdomi vartai paruošti

Sprendimas pasirinkti stumdomus vartus priklauso ne tik nuo dabartinių tendencijų, bet ir nuo jų patogumo. Patogumas yra pagrindinis veiksnys, ypač kai naudojate savo vartus keletą kartų per dieną. Be to, jei pasirinksite stumdomus vartus, skirtus jūsų tvoros tipui, gausite pilną aptvarų sistemą, kuri bus suderinta tiek vizualiai, tiek technologiškai.

 

Kodėl verta rinktis stumdomus vartus?

  • Sukimosi judesiai palei tvorą neužima vietos jūsų važiuojamojoje kelio dalyje, todėl puikiai tinka sekliems plotams, kur slenkančių vartų instaliacija gerokai sumažintų važiuojamosios garažo dalies ar stovėjimo vietos naudojimą.
  • Stumdomų vartų plotis gali būti pasirinktas laisvai, todėl galite sukurti daug platesnį įvažiavimą į savo valdą, negu slenkančių vartų atveju. Tai svarbu, kai įvažiuoti pro vartus yra sunku (pavyzdžiui, dėl kitos infrastruktūros).Platus įvažiavimas į turtą taip pat leidžia parkuoti dvi transporto priemones prie važiuojamosios dalies.
  • Stumdomi vartai taip pat yra saugesni. Slenkančių vartų atveju, stipresnis vėjo gūsis gali uždaryti sparną, kai įvažiuojate arba išvažiuojate iš valdos, o tai gali padaryti žalos automobiliui.
  • Jeigu pasirinksite automatizuotus vartus, jūs sumokėsite mažiau už automatiką, negu slenkančių vartų atveju.

Vienintelis slenkančių vartų trūkumas yra jų svoris. Sunkiau juos atidaryti rankomis negu slenkančius vartus, todėl renkantis stumdomus vartus, turėtumėme apsvarstyti automatinę versiją. Taip pat turėtumėte tai apgalvoti, nes tada galima patogiai juos atidaryti ir uždaryti nuotoliniu būdu, ką tikrai įvertinsite prastomis oro sąlygomis, kai įvažiuosite į teritoriją arba iš jos išvyksite tiesiai į / iš judrios gatvę arba tiesiog skubėdami. Svarbiausia, ką turėtumėte žinoti, kad patkimo vartai yra ilgalaikė investicija. Jei vis dar nenusprendėte dėl automatinės parinkties, įsivaizduokite, ar po šimto rankinio variklio naudojimo vis tiek manysite, kad diskas yra nereikalingas.

 

Šaltinis: http://www.betafence.lt/betafence-tvoros/inspiration/inspiration/stumdomi-vartai-paruosti