Stulpai, skirti konkretiems tvorų tipams

Tvorų montavimas ant stulpų, skirtų tam tikrų tipų plokštėms, nėra įgeidis. Net jeigu manote, kad galite saugiai suderinti kitus stulpus, jūs galite būti neteisūs. Labai neteisūs.

Tobulas pritaikymas

Kada montuosite tvorą ant tinkamų stulpų, galėsite būti tikri, kad visi tvoros elementai sukuria nuoseklią visumą, tiek vizualiai tiek techniškai. Kiekvienas sistemos elementas atrodys kaip naujas ir nepriekaištingai veiks daugelį metų, nes jis buvo pagamintas pagal aukščiausius kokybės standartus ir kruopščiai pritaikytas prie kitų komponentų.

Gabionų sienos

Pasirinkote gabionų sieną? Jūs taip pat turite pasirinkti stulpus, pateiktus kartu su sistema. PetraZen sienos pagamintos iš Nylofor plokščių reikalauja kvadratinių stulpelių, kurie užtikrina tvirtumą ir leidžia pritvirtinti jungtis bet kokiu kampu, padarydama tvorą puikiai pritaikomą jūsų turtui. Tačiau, jeigu jūs pasirinksite Zenturo ar Zenturo Super plokštes, kad pastatytumėte savo gabionų sieną, prijunkite juos ant skirtos sistemos plokštes, nes jų unikali forma leidžia tvirtai pritvirtinti plokštes abiejuose stulpų pusėse.

Montuodami tinkamus stulpus, galite būti tikri, kad jūsų gabionų siena yra stabili, nepriklausomai nuo užpildymo tipo. Taip pat turėtumėte prisiminti, kad dėl savo svorio, sienai reikia tvirto pagrindo ir turi sugebėti priešintis net stipraus vėjo gūsiams. Nors prastesnių parametrų stulpai gali atrodyti vienodai geri, jie negarantuos, kad jūs ir jūsų šeima yra 100% saugūs.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/stulpai-skirti-konkretiems-tvoru-tipams