Tvoros sistemos oro uostams

Patvarios ir atsparios įvairioms oro sąlygoms, užtikrinančios aukščiausio lygio apsaugą. Pristatome “Betafence” tvoros sistemas skirtas oro uostams.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Dėl savo strateginės svarbos bei didelių užimamų teritorijų, oro uostai ir jų teritorijos reikalauja specialios apsaugos. Ypač šiomis dienomis, kai teroro aktų grėsmė kaip niekada didelė.

Betafence yra sukūrusi daugelį aptavarų sprendimų kurie netik tinkamai saugo oro uostus esant blogoms atmosferos sąlygoms bei ir nuo galimų įsibrovėlių. Žemiau rasite keletą pagrindinių apsaugos sitemų sprendimų oro uostams.

“Nylofor 3D Pro XL” tvoros segmentai

Šio tipo tvoros segmentai puikiai tinka didelėms teritorijoms. Jie išsiskiria nestandartiniu 3 m siekiančiu vieno segmento pločiu, o dėka to bendrai konstrukcijai prireiks netik mažiau segmentų, bet ir stulpelių bei kitų tvirtinimo elementų.

Nylofor 3D Pro XL tvoros plokštės pasižymi labai tvirta bei patvaria konstrukcija. Tai užtikrina virinti, horizontalaus lenkimo plieniniai strypai.Be to, kiekviena detalė apsaugota cinkavimu bei specialios poliesterio dangos sluoksniu, o tai užtikrina anti-koorozines sistemos savybes.

Šaltinis: http://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/tvoros-sistemos-oro-uostams