Automatiniai įvažiavimo vartai: privalomas atributas industrinių kompanijų teritorijų apsaugai

Ieškote vartų įvažiavimui į industrinę teritoriją? Apsvarstykite bene patogiausią sprendimą – automatinius vartus.

betafence_brama_wjazdowa_dsc_8105_800x600_thumb640x480

Jei jūsų kompanija turi atskirus pastatus gamybai ar sandėliavimui būtina juos apsaugoti. Be abejonės, svarbiausias apsaugos elementas yra tvoros sistema su pagrindiniais įvažiavimo vartais.

Patogi automatizacija

Nesvarbu kokio tipo vartus pasirinksite: atveriamus ar stumdomus, verta rinktis automatizuotą versiją: ji gerokai palengvins jūsų, darbuotojų ir klientų kasdienybę. Automatiniai vartai garantuoja patogų naudojimą, nes jų atidarymui visiškai nereikalinga fizinė jėga. Tereikia paspausti vieną nuotolinio valdymo pultelio mygtuką.

Tai ypač naudinga esant nepalankioms oro sąlygoms: stipriai lyjant ir pučiant vėjui. Automatinius vartus galima atverti neišlipant iš automobilio. Tai taipogi leis sutaupyti laiko.

Inovatyvios automatinės sistemos užtikrina patikimumą. Vartų gamintojai užtikrina aukštą kokybę naudodami ypač patikimas vyrių sistemas kurios sudaro sistemą su tvirtais automatiniais mechanizmais.

 

Šaltinis: http://www.betafence.lt/kvpimas/inspiration/inspiration/automatiniai-ivaziavimo-vartai-privalomas-atributas-industriniu-kompaniju-teritoriju-apsaugai