Hesco statys įtvirtinimus JAE

Veteranai bus įdarbinti investicinėje zonoje

Hesco, Betafence kompanija, laimėjo sutartį dėl įtvirtinimų sistemos statybos JAE ginkluotosioms pajėgoms. Investicijų vertė yra beveik 25 milijonai dolerių.

Laimėjusi JAE ginkluotojų pajėgų konkurso sutartis buvo paskelbta INDEX. Hesco pateikė savo pasiūlymą bendroje įmonėje su keliomis JAE kompanijomis, kurios pakėlė pasiūlymo kainą.

Sutartis apima keturis MIL koncertinos įtvirtinimo sistemos įmonės standartinius dydžius, taip pat kaip HAB1 apsauginę pastogę. Siekiant įgyvendinti projektą, Hesco atidarė savo filialą Jungtinėse Arabų Emyratuose ir samdys daugybę Emyratų veteranų, kurie buvo sužeisti mūšyje.

“Manome kad bus pozityvu – iš JAE perspektyvos – padėti karo veteranams,” – sakė Michael Hughes, Hesco prezidentas. “Mes, Hence, įdarbinsime buvusių Emyratų karių grupę”.

Gamybos plėtros planai

Per statybos darbus, kurie yra planuojami baigti iki šių metų pabaigos, veteranai surinks įtvirtinimų elementus. “Kaip tik pasidarysime labiau pasitikintys gamybos procesu, mes tikėsimės perleisti daugiau įgūdžių ir kompetencijų – taip pat ir elementų gamybos procese,” – Hughes pabrėžė. “Tai gali reikšti, kad mes pradėsime nuo komplektų ir surinkimo, tada pasirūpinsime vietiniais žaliavų partneriais.”

Šaltinis: http://www.betafence.lt/naujienos/news/novinky/veteranai-bus-idarbinti-investicineje-zonoje